Famiris myIriscare Klachten

Stem voor de eCat! – Publica Awards 2021

De eCat is genomineerd voor de Publica Awards 2021 ! De Publica Awards bekronen de beste projecten bij de publieke sector. De eCat aankoopcentrale komt in aanmerking, met name om zijn meerwaarde voor en impact op de Brusselse gezondheidszorg. Op 18 maart kent een jury de Award toe, maar tot dan kan u stemmen voor de eCat publieksprijs!  

De eCat als aankoopcentrale

In januari 2021 – in volle COVID-19 crisis – lanceerde Iriscare de eCat, een online aankoopcentrale voor de aankoop van kwalitatief en gecertificeerd persoonlijk beschermingsmateriaal. De eCat is toegankelijk voor alle Brusselse zorginstellingen, maar ook diensten uit de sociale sector, de sociale economie, de culturele sector en de sport- en evenementensector kunnen dankzij de eCat aan voordelige tarieven persoonlijk beschermingsmateriaal aankopen voor de bewoners en het personeel van de instelling waar ze voor verantwoordelijk zijn.

Momenteel maken bijna 300 organisaties gebruik van het aankoopplatform, dat vier grote voordelen biedt:

  • Alle producten worden gecontroleerd en voldoen aan de geldende Europese normen
  • De prijzen zijn voordelig omdat producten in grote hoeveelheden worden aangekocht
  • Een snelle levertijd is gegarandeerd gezien fabrikanten contractueel verplicht zijn om binnen de zeven dagen te leveren
  • Minder administratieve last voor de instellingen, aangezien Iriscare de administratie overneemt.

Waarom verdient de Cat uw stem?

Op een moment waarop bepaalde beschermingsmaterialen schaars waren of enkel tegen woekerprijzen door malafide verkopers werden aangeboden, bood de eCat van Iriscare een zekerheid om kwalitatief materiaal te kopen aan een eerlijke prijs. Daarnaast beperkt de eCat de administratieve overlast voor de Brusselse instellingen: ze moeten de lastenboeken niet zelf schrijven, publiceren en gunnen.

Iriscare treedt met dit project ver buiten de geijkte paden die we als administratie normaal gezien betreden, maar maakt eens te meer duidelijk dat het motto “Sociale bescherming van en door alle Brusselaars” meer is dan een slogan. Het is een filosofie waarvan elk van onze medewerkers doordrenkt is en die we dagelijks in de praktijk brengen.

Stem voor de eCat!

Surf naar Publica Awards, vink eCat Iriscare aan (categorie Corporate Responsibility) en scroll naar onderen om uw stem te bevestigen.