Famiris myIriscare Klachten

Nieuwe platform oproep voor vrijwilligers in de vaccinatiecentra

Vaccinatie is namelijk een belangrijk deel van de oplossing om de coronacrisis achter ons te kunnen laten, en hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe sneller we groepsimmuniteit opbouwen. Jij kan meehelpen aan wat wel eens de belangrijkste vaccinatiecampagne van dit prille decennium zou kunnen zijn!

Wil je helpen bij de vaccinatie of wil je logistiek of administratief een handje toesteken? Wacht niet langer! Schrijf je in via het nieuwe online platform voor vrijwilligers. Iemand neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u een vraag in verband met het platform voor de oproep van vrijwilligers? Neem contact op met onze collega’s bij de Diensten van het Verenigd college die dit platform beheren.