Famiris myIriscare Klachten

De GGC en FGC gaan op 1 maart van start met de vaccinatie in andere Brusselse collectieve voorzieningen

De vaccinatie in de Brusselse instellingen gaat voort. Daar waar de vaccinatiecampagne in de rusthuizen ten einde loopt, krijgen vanaf 1 maart nog meer personeelsleden en begunstigden de kans zich te laten vaccineren, namelijk die van de overige Brusselse collectieve voorzieningen van de GGC (Iriscare en de Diensten van Verenigd College) en de COCOF.

1 maart luidt het begin in van een nieuwe fase van de vaccinatiecampagne in de Brusselse collectieve voorzieningen. Die nieuwe fase heeft betrekking op de verblijfscentra voor personen met een handicap, revalidatiecentra, psychiatrische verzorgingstehuizen, initiatieven voor beschut wonen en de dagcentra en dagverzorgingscentra voor ouderen of personen met een handicap. Tijdens deze campagne kunnen alle begunstigden en personeelsleden die dat willen, zich laten inenten tegen het coronavirus.

De campagne wordt dus verdergezet: tijdens de eerste fase, die van begin januari tot eind februari liep, werd er immers gevaccineerd in de rusthuizen, rust- en verzorgingstehuizen en serviceresidenties. Daarbij werden er 36.659 vaccins geleverd aan de 162 Brusselse instellingen.

Om de meest kwetsbaren te beschermen, is het belangrijk zoveel mogelijk begunstigden, maar ook personeelsleden van de Brusselse instellingen te laten inenten. Door zich te laten vaccineren beschermen deze personeelsleden niet alleen zichzelf, maar ook die meer kwetsbare personen. Stroop dus allemaal je mouwen op!

Perscontact

pers@iriscare.brussels