Famiris myIriscare Klachten

Iriscare versnelt vaccinering personeel zorginstellingen

Om de vaccinatiecampagne sneller te laten verlopen heeft Iriscare de planning voor de vaccinering aangepast. De personeelsleden van de Brusselse rusthuizen en de rust- en verzorgingstehuizen zullen op die manier sneller gevaccineerd worden.

Iriscare heeft de vaccinatieplanning voor personeelsleden aangepast. Vanaf 18 januari zullen ook zij gevaccineerd kunnen worden, samen met bewoners die een eerste inenting krijgen.

De personeelsleden van de rusthuizen en rust- en verzorgingstehuizen waarin de bewoners al een eerste dosis van het vaccin gekregen hebben, worden niet vergeten. Zij zullen in de week van 25 januari hun eerste dosis krijgen, terwijl de bewoners hun tweede dosis ontvangen.

Iriscare heeft de afgelopen weken ook rusthuizen voorzien van materiaal om de vaccinatie vlot te kunnen uitvoeren, gaande van nierbekkens, afvalcontainers naalden en steriele doeken tot pleisters, een voorraad spuiten en naalden in aanvulling op de federale levering en thermometers.

Contact

pers@iriscare.brussels