Famiris myIriscare Klachten

Schrijf u in voor de zesde vergadering van het hoofdverpleegkundigennetwerk

Bent u hoofdverpleegkundige in een Brussels rusthuis? Schrijf u dan in voor de zesde vergadering van het hoofdverpleegkundigennetwerk van rusthuizen en rust- en verzorgingstehuizen.

Informatie en inschrijving

De vergadering vindt online plaats op 18 oktober 2023 van 13 tot 16 uur. Het thema is: “Praktijk en verdeling van de handelingen van gezondheidsprofessionnals in RH’s/RVT’s en de evolutie van het beroep” onder leiding van Miguel Lardennois.

Interesse? Inschrijven kan via ons online formulier. De inschrijvingen zijn gesloten.

Let op: dit evenement kan u enkel fysiek bijwonen. Het zal plaatsvinden op het volgende adres: De Kriekenboomgaard, Britsierslaan 11, 1030 Schaarbeek.

Wat is het hoofdverpleegkundigennetwerk?

De pandemie maakte duidelijk hoe cruciaal de ondersteuning van en samenwerking met de sector van de rusthuizen en rust- en verzorgingstehuizen is. Dankzij de ondersteuning en begeleiding die Iriscare biedt aan de rusthuizen en rust- en verzorgingstehuizen die onder zijn bevoegdheid vallen, kon er een echte vertrouwensrelatie groeien met die instellingen. Met de concrete oprichting van een hoofdverpleegkundigennetwerk krijgt die bevoorrechte band een duurzaam karakter.

Het is de bedoeling om regelmatig te communiceren met het werkveld, gericht advies te vragen aan het netwerk, specifieke thema’s te bespreken en beter te begrijpen welke problemen de sector ervaart.

Sinds de oprichting en inhuldiging van het hoofdverpleegkundigennetwerk van rusthuizen en rust- en verzorgingstehuizen, bespraken we diverse onderwerpen in verband met het aantrekken en behouden van personeelsleden.