Famiris myIriscare Klachten

Schrijf uw zorgpersoneel voor 25/02 in voor gratis lessen Nederlands!

Werkt u in een Brussels rust- of rust- en verzorgingstehuis? Wilt u uw Nederlands verbeteren? We hebben precies wat je nodig hebt!

In het najaar van 2021 waren de cursussen die Iriscare en Huis van het Nederlands gratis aanboden aan het personeel van Brusselse rusthuizen een groot succes.  Daarom biedt Iriscare nu een nieuwe lessenreeks Nederlands aan. De cursus start in april 2022. Inschrijven kan tot en met 18 februari 2022!

Tijdens deze nieuwe lessenreeks staat de “dagdagelijkse communicatie” in het rusthuis opnieuw centraal. Naast theoretische lesuren, krijgt iedere deelnemer ook praktijkoefeningen aangereikt die bedoeld zijn om de interactie tussen het zorgpersoneel en de bewoners te stimuleren. De praktische toepassing van het Nederlands op de werkvloer, werd bij de deelnemers van de eerste lessenreeks positief onthaald. “Hiervoor hingen we het weekmenu uit in het Frans, nu maken we tweetalige weekmenu’s. Deze kleine dingen maken een groot verschil voor de bewoners!”, getuigt één van de deelnemers. Verder vinden de bewoners van rusthuizen, waar het personeel de opleiding volgde, het fijn om in het Nederlands te praten met het verzorgend personeel.

Meer weten? U vindt alle praktische informatie terug op de website van Huis van het Nederlands.

Schrijf je in voor de GRATIS taallessen Nederlands

Deze opleiding is bedoeld voor Franstalige medewerkers en directieleden in de rust- en verzorgingstehuizen in het Brussels Gewest.

U kan zich inschrijven tot en met 25 februari 2022.