Famiris myIriscare Klachten

Wereldforum Sociale Zekerheid 2019

Van 14 tot en met 18 oktober 2019, wordt Brussel gedurende enkele dagen het epicentrum van de wereldwijde sociale zekerheid. De International Social Security Association (ISSA) heeft België namelijk als gastland aangeduid voor het volgende forum. Een mooie eer voor ons land, gekend en erkend voor haar sociale zekerheidssysteem.

Meer dan duizend sleutelfiguren uit de sociale zekerheid verzamelen zich in Brussel om het thema ‘Protecting people in a changing world’ te bespreken. Ministers, bestuurders, CEO’s en senior managers zullen samenkomen aan het Convention Square in Brussel, met als doel de beste praktijken rond sociale zekerheid uit te wisselen en om nieuwe innovatieve benaderingen te overwegen.

International Social Security Association